June 3, 2023

Met het NFL-schema vrijgegeven voor het publiek, weten we nu wanneer elk team tegenstanders tegenkomt en met welke moeilijkheidsgraad elk team dit seizoen te maken krijgt. Matt Harmon probeert te voorspellen wanneer we in het NFL-schema antwoord krijgen op 10 van de meest prangende vragen die we hebben als we het seizoen 2023 ingaan.

Zijn de leeuwen echt?

We krijgen hier meteen een antwoord op. In een verbluffende gang van zaken zullen de Detroit Lions naar Arrowhead reizen om het op te nemen tegen de Super Bowl-kampioen Chiefs in de seizoensopener op 7 september.

Het feit dat ze geschikt worden geacht om aan het seizoen te beginnen, bewijst niet alleen hoe ver de Lions zijn gekomen onder het regime van Brad Holmes/Dan Campbell, maar ook waar ze naar verwachting zullen gaan. Detroit was vorig jaar niet eens een playoff-team. Dit laat zien dat van hen wordt verwacht dat ze de volgende stap zetten en zich aansluiten bij een kleine groep echte kanshebbers in de NFC.

Het voelt als een verre herinnering aan een lang vervlogen leven, maar we hebben een gezien Patrick Mahomes vs. Jared Goff schuurbrander eerder in een eilandspel.

[Join or create a Yahoo Fantasy Football league for free today]

Het meeste enthousiasme voor de Lions 2023 wordt veroorzaakt door wat de aanval vorig jaar deed, vooral tegen het einde van de campagne. Ik zeg niet dat we Goff en Detroit moeten projecteren om in een handelsaffaire van meer dan 50 punten met Kansas City te komen, zoals dat Rams-spel uit 2018, maar er moet worden geanticipeerd op een sterk offensief optreden. Als we het niet in week 1 krijgen, is dat verontrustend.

Als Detroit echt is, is een moment als dit de verwachting, geen traktatie.

Over het algemeen ben ik een leeuwengelovige. En toch is er een deel van mij dat zich een beetje zorgen maakt over de high-end van de reeks resultaten van deze overtreding … in ieder geval vroeg in het seizoen.

Luister naar de Yahoo Fantasy Football Forecast

Amon-Ra St. Brown is klaar om lid te worden van de supersterclub en kan de dragende vrachtwagen zijn van het passerende spel van dit team. Maar wat is de tegenstoot van Detroit in het passerende spel? Met Jameson Williams geschorst voor de eerste zes weken van het seizoen, zullen de WR2-4-posities worden bemand door een Marvin Jones, Josh Reynolds En Khalif Raymond rotatie. Nuttige spelers, maar niet bepaald een passerende aanval van het hoogste niveau in 2023. Zelfs als Williams terugkomt, is het moeilijk om een ​​man vast te pinnen die na 1,5 jaar in zijn carrière als redder nog steeds grotendeels een vooruitzicht is.

Sam LaPorta werd vroeg in de tweede ronde genomen, maar strakke uiteinden voor rookie’s komen meestal niet van een hete start. Mede groentje Jahmyr Gibbs is zo’n speciaal ontvangend vooruitzicht dat hij het nummer 2-doelwit achter St. Brown zou kunnen zijn. Niet onmogelijk maar toch veel gevraagd.

St. Brown is zo goed dat hij veel zonden kan verdoezelen, maar de rest van dit passingspel moet nu worden verheven. Is dit allemaal te veel om op de schouders van Goff te leggen, een man die typisch is gegaan met de flow en het talentniveau van zijn ondersteunende cast? We komen er snel achter.

Zijn de Jets legitieme kanshebbers met Aaron Rodgers?

De Jets rekenen erop dat Rodgers een team neemt dat geweldig was in de verdediging (zonder het voordeel van een uitschieter in het seizoen) en een getalenteerde jonge aanval en het naar een hoger niveau tilt. Ik zie drie omslagpunten in hun seizoensschema waar we duidelijkheid krijgen over dit onderwerp.

Week 1, Rekeningen bij Jets op Monday Night Football. Als New York hangt of, nog beter, de grote broer van de divisie meteen verslaat, kan de zet van Rodgers er meteen als een openbaring uitzien. De Bills zijn nog steeds een zeer getalenteerde selectie en ik ben dol op enkele van de kleine aanpassingen die ze dit laagseizoen hebben gemaakt. Het is een zware taak voor Rodgers om met zijn gloednieuwe wapens te schieten en een operatie als Buffalo neer te halen. Maar nogmaals, Rodgers is het type speler van wie je het meeste verwacht.

Week 4, Chiefs bij Jets op Sunday Night Football. Vrijwel dezelfde logica. De Rodgers-handel werd gemaakt met ontwerpen dat de Jets een echte kanshebber zouden zijn. Ze zijn niet op zoek om gewoon de status van “kindbroer” te krijgen in de AFC achter de echte grote honden.

Hoewel om eerlijk te zijn, zou dat een grote sprong zijn ten opzichte van wat hun quarterback-situatie was in 2022.

Het zal op dit punt van het seizoen volkomen eerlijk zijn om te verwachten dat Rodgers zijn chemie volledig heeft ontwikkeld Garrett Wilson, voor Breece Hall om terug dichter bij 100% te zijn en de overtreding in het algemeen om wekelijks te klikken.

Week 12, Dolfijnen bij Jets op deze nieuwe speciale Black Friday-game. Miami heeft een goede selectie en als Tua Tagovailoa gezond is, weten we dat deze overtreding dynamisch is. Dat gezegd hebbende, als de Jets op dit moment in het seizoen niet beter zijn dan de Dolphins, ben ik klaar om de Rodgers-handel een teleurstelling te noemen. De AFC East is een heel moeilijke divisie. Dat valt niet te ontkennen. Maar met Rodgers in de stad, mag New York verwachten een toonaangevend te zijn in dat neerslaande, uitslepende gevecht. Niet alleen mee op pad.

Hé, hoe zit het met Jordan Love … is hij legitiem?

We zullen zeker het antwoord op deze vraag te zien krijgen veel geïsoleerd dit jaar. De Packers zijn een van de 11 teams met vijf-plus primetime-games dit jaar. De Chiefs, Bills, Cowboys en Chargers zijn de enige vier met zes.

Green Bay is een grote franchise, maar als ze op het niveau van die teams willen zijn, moet Love meteen goed zijn. Nadat ze het grootste deel van het afgelopen jaar stilletjes hun enthousiasme hadden gelekt voor Love’s pseudo “uitbraak achter de schermen”, evangeliseert de Packers-koper nu geduld voor hun nieuwe startende quarterback.

Het is geen onredelijke vraag. Love zag er indrukwekkend uit toen hij vorig jaar het veld betrad tegen de Eagles nadat Rodgers geblesseerd raakte, maar zijn algehele spelactie was ongelooflijk beperkt.

De weken 11 tot 13 van de Packers strekken zich uit – thuis vs. de Chargers, in Detroit voor Thanksgiving en thuis tegen de Chiefs op Sunday Night Football – voelt als een goed incheckmoment bij de vroege terugkeer van het Love-tijdperk.

Is de aanval van Ravens eigenlijk geëvolueerd?

Ik ben er een groot voorstander van dat de Ravens er heel anders uit zullen zien dan de vorige iteratie van de Lamar Jackson-tijdperk overtreding met Todd Monken nu aan het stuur. Ik denk niet dat we lang hoeven te wachten om erachter te komen of ik gelijk had.

De Ravens krijgen de divisie-rivaal Bengals in week 2. Met het nieuwe talent bij de ontvanger en een moderner spelontwerp, zou Baltimore er klaar voor moeten zijn, bereid en, wat nog belangrijker is, in staat om dat om te zetten in een hoogvliegende offensieve aangelegenheid.

Er is een kans dat de Ravens de fantasy-voetbalwaarde van het seizoen zijn; een die de consensus over het hoofd ziet vanwege het verleden, maar nieuw talent zou de sleutel kunnen zijn tot het winnen in 2023. Ik wil mijn tocht niet verlaten zonder ten minste een van de drie beste ontvangers van de Ravens te pakken. In week 3 weet je hoe ik over deze opname denk.

We konden aan het einde van het jaar terugkijken op de Ridley-handel en zien dat hij de Stefon Diggs naar Laurentius Jos Allen. Hij is een geweldige, gevestigde ontvanger op basisniveau en Lawrence maakte een grote sprong in zijn tweede seizoen. Maar net zoals Diggs en Allen hielpen om het beste in elkaar naar boven te halen, kon het Jags-duo hetzelfde doen.

Natuurlijk was het pad van Ridley om naar Jacksonville te komen niet schoon, aangezien hij op dit moment anderhalf jaar verwijderd is van voetbal. Ik heb geprobeerd dat mijn enthousiasme te laten bedwingen, maar het valt niet te ontkennen dat hij precies is wat Lawrence en deze aanval nodig hebben als finishing touch.

Ik denk dat we tegen week 7 van dit seizoen zullen weten hoe deze Ridley-handel zal verlopen. De Jaguars reizen donderdagavond af om tegen de Saints in New Orleans te spelen. We zouden het nationale publiek volledig kunnen afstemmen op Ridley en Lawrence die een solide verdediging in een vijandig stadion snijden en klaar zijn om hen te kronen tot het volgende grote QB / WR-duo.

Aan de andere kant zou het de nacht kunnen zijn dat degenen onder ons die klaar waren om Ridley op te stellen als een stiekeme waarde WR1, uiteindelijk van kanaal veranderden.

Echt, wie is de 49ers QB?

De 49ers hebben een grote NFC-wedstrijd tegen de Cowboys in week 5 in San Francisco. Tegen die tijd kunnen we maar beter duidelijkheid hebben over hun quarterback-kamer.

Is Brock Purdy terug en gezond op dit punt? Deed Trey Lance het momentum van een sterke zomer overdragen en eindelijk zijn carrière op het goede spoor zetten door de 49ers naar een 4-1 record te leiden in deze wedstrijd? Deed de Sam Darnold rehabilitatietijdlijn werkelijkheid wordt?

Op dit moment ben ik al moe van de raadspelletjes, de psychoanalyse van Kyle Shanahan en alle hypothesen. ik wil gewoon weten. Tegen week 5 zouden we een idee moeten hebben.

Wanneer begint Mike McCarthy hot-seat horloge?

In hetzelfde spel blijven: dit is een behoorlijk grote wedstrijd voor de Cowboys. De 49ers hebben Dallas in alle drie hun voorgaande wedstrijden verslagen, inclusief het naar huis sturen in de play-offs in elk van de laatste twee seizoenen. Het is tijd om de koers te corrigeren.

De aanval van Dallas lijkt dit seizoen een geweldige eenheid te worden. Het ontvangertrio van een gezonde Michael Gallupnieuwkomer Brandin kookt en superster CeeDee Lam heeft de kans om een ​​topvlieger te worden. Tony Pollard wordt een fantasiekeuze uit ronde 1. Dak Prescott is opgezet om te slagen. Goed of fout, ik denk dat we allemaal gewoon sceptisch zijn over het feit dat Mike McCarthy het overneemt als de play-caller en of dat het enige is dat deze overtreding tegenhoudt.

De Cowboys hebben de Giants, Jets, Cardinals en Patriots in week 1 tot en met 4. Dat is een beetje een allegaartje van een schema. Een grote NFC-wedstrijd tegen de 49ers is een betere barometer voor het al dan niet starten van het McCarthy hot-seat-horloge of dat de NFL-consensus te moeilijk was voor de oude coach.

Is Russell Wilson te repareren of meer dan kapot?

Ik plaats deze in week 8. Het wordt de tweede wedstrijd van Denver in drie weken tegen Kansas City, met de eerste wedstrijd in week 6 op Thursday Night Football. De meesten zullen klaar zijn om de hamer op het huwelijk van Wilson en Sean Payton te laten vallen in dat eilandspel, maar ik denk dat we ze een half seizoen kunnen laten geleren.

Over het algemeen ben ik sceptisch over het feit dat Wilson te redden is of dat deze Broncos-aanval klaar is om op elk niveau met de Chiefs om te gaan. Ik weet zeker dat Payton hoe dan ook in orde is, want hij kan gewoon beginnen met het plannen van zijn volgende spel als de Broncos-tsaar als Wilson acht weken na het begin van het seizoen geen levensvatbare starter is.

Hebben de Titans geprobeerd dit tijdperk een jaar te lang te laten duren?

We zouden een goed idee moeten hebben of Tennessee de auto inderdaad helemaal leeg heeft gereden Dirk Hendrik/Ryan Tannehill/No wideouts identiteit door hun Week 7 tot ziens. De Titans hebben de Saints, Chargers, Browns, Bengals, Colts, Ravens in week 1-6. Dat is over het algemeen een vrij harde lei.

Als Mike Vrabel dit team op of boven .500 heeft en Henry geen tekenen van vertraging vertoont, kan hun triple down in dit tijdperk van Titans-voetbal wel eens een succes worden. Mocht de andere kant van de medaille degene zijn die wordt omgedraaid, dan zouden we kunnen kijken naar “Wil Levis kijken” aan de nabije horizon.

Was de ramp van zes wedstrijden van Deshaun Watson in 2022 een blip?

Watson’s problemen die hem op deze plek hebben gebracht, zijn allemaal door hemzelf veroorzaakt, maar het is redelijk om te zeggen dat een voorbeeld van zes games niet voor altijd zou moeten bepalen wie hij is als speler. De quarterback die hij in Houston was, is nog steeds een haalbare realiteit. We moeten gewoon volledig voorbij het nachtmerrieachtige traject van 2022 gaan, toen hij niet eens een top-40 quarterback was in EPA per dropback.

Ik hou van de opzet van Cleveland’s aanval. Amari Kuiper is een sterke startende flanker, Elia Moore is een uitstekende full-field ontvanger voorbereid voor een bounce back, Cedric Tilman is een mooie X-ontvanger vooruitzicht en Donovan Peoples-Jones is een veldbrancard. Die kamer is diep.

David Njoku zette zijn dynamiek vorig jaar om in productie. Nick Chubb is klaar voor mogelijk zijn beste seizoen als fantasiespeler tot nu toe Kareem Hunt weg en het passerende spel rijp om uit te barsten.

De Browns zijn een andere kanshebber voor de aanval met de beste waarde in fantasievoetbal. Vreemd genoeg komt het gewoon terug op de quarterback, ze betalen goddeloos geld om degene te zijn die zijn deel van de afspraak nakomt.