June 3, 2023

Als je een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan Variety een aangesloten commissie ontvangen.

Niets geeft meer voldoening dan een ultraspecifieke Lego-set. Je hebt de Lego Central Perk-bouwset gezien, het “Seinfeld”-appartement, compleet met verborgen superman-stickers en een feestelijke paal, en misschien wel het meest indrukwekkend, hun kolossale 6.000-delige “Lord of the Rings” Rivendell-set. Nu duikt Lego Gotham City in met een nieuwe “Batman” boxset, gebaseerd op Tim Burton’s “Batman Returns”.

Meer van Verscheidenheid

De 3.981-delige set, die op 8 juni verkrijgbaar zal zijn voor $ 399,99, is een zeer gedetailleerde miniatuurversie van DC’s beroemde Batcave – compleet met Caped Crusader’s Batmobile en slimme functies en gadgets, waaronder de mogelijkheid om meubels te verplaatsen, afbeeldingen op het grote scherm, open een kluis en open een deur, en een lichte steen.

Gekke specificiteit is de kracht van Lego. Ben je diep in de mythologie en de Romeinse geschiedenis, daar is een Lego-set voor. Marvel-fan? Maak een keuze uit het talloze Lego-aanbod. Hier is onze lijst met onze favoriete Lego-sets die je nu kunt kopen.

Batman keert terug

Lego’s nieuwste Shadowbox Set dompelt spelers onder in de wereld van Gotham City, met bijna 4.000 bouwbare onderdelen om de iconische Batcave van de franchise na te bootsen.

Lego Batman keert terug naar Shadowbox-set $ 399,99 Koop nu

BTS Dynamite-set

Verken een miniatuurversie van de muziekvideo “Dynamite” van BTS met deze levendige Lego-set, geïnspireerd op de hitparade van de K-popgroep. Naast mini-legofiguren van alle zeven bandleden bevat de 700-delige set ook gedenkwaardige instellingen uit het BTS-universum, zoals de platenwinkel, de donutwinkel en de ijscowagen.

BTS Dynamite-set $ 99,99 Koop nu

De Lord of the Rings Rivendel

Frodo, Samwise, Merry, Pippin, Gandalf, Legolas, Gimli, Boromir, Aragon, plus Elrond, Arwen, Bilbo en meer personages komen voor in Lego’s onlangs aangekondigde 6.127-delige Rivendell-set, die genoeg details en fantasierijke ruimtes bevat om bijna elke scène uit de film. Het budgetitem voor volwassenen – het eerste dat LOTr-item dat Lego in tien jaar heeft uitgebracht – zal op 5 maart te koop zijn voor Lego VIP’s en op 8 maart voor alle anderen.

De Lord of the Rings Rivendel $ 499,99 Koop nu

Metkayina Reef Home Lego-set

Lego stelt nooit teleur in de aanloop naar een verwachte blockbuster. Het is dus logisch dat ter ere van “The Way of Water” een nieuwe 528-delige set komt die een Metkayina-clanwoning afbeeldt, genesteld in de buitenaardse mangrove-achtige bomen van Pandora. Bekijk hier meer Lego-sets die zijn geïnspireerd op je favoriete films en series.

Metkayina Reef-huis $ 79,99 Koop nu

Skimwing Adventure Lego-set

Als je een Lego-amateur bent, ga dan voor de kleinere 259-delige “Way of Water”-set, die kan worden opgebouwd om een ​​beweegbare skimwing-figuur te creëren, compleet met Tonowari en Jake Sully minifiguren, een Pandoran koraalrif setting en een displaystandaard. Bekijk hier meer Lego-sets die zijn geïnspireerd op je favoriete films en series.

Skimwing Adventure Lego-set $ 34,99 Koop nu

De Razor Crest

De op “Mandalorian” geïnspireerde Razor Crest is meer dan 28 inch groot en bevat enorme motoren die opstijgen om het kijken te vergemakkelijken, een gedetailleerd interieur, een verwijderbare cockpit die toegang geeft tot de slaapvertrekken. Bovendien heeft hij zijluiken en een laadruimte met een wapenkast, een vrieskamer ter grootte van een minifiguur en een afneembare ontsnappingscapsule.

KOOP NU:

Prijs: $ 599,99

Koop nu

Het kantoor

Speel de beste scènes uit “The Office” na met deze hypergedetailleerde Lego-set waarmee je de meest memorabele scènes uit de populaire NBC-sitcom kunt nabouwen. Vang Michael Scott met zijn beroemde World’s Best Boss-mok en Stanley die aan zijn bureau zit met een gigantische krakeling ter ere van Pretzel Day (IYKYK).

KOOP NU:

Prijs: $ 120

Koop nu

Alleen thuis

“Home Alone”-fans zullen niet teleurgesteld zijn met deze ultraspecifieke set, ontworpen door een fan zelf die zijn idee heeft ingediend bij het Lego Ideas-platform. Nadat je in totaal 3.995 stukjes hebt gemaakt, het grootste structuuronderdeel van het Lego Ideas-concept, kun je door het herkenbare herenhuis gaan om enkele van de beste scènes uit de film na te spelen, zoals het aftershave-fiasco van Kevin McCallister, het beruchte nep-kerstfeest en zijn ongeëvenaarde tokkelbaanavontuur.

KOOP NU:

Prijs: $ 249,99

Koop nu

TiTanisch

Titanic Lego-pakket

Titanic Lego-pakket

Je kunt de zoute zee bijna ruiken als je deze magnifieke Titanic-set met 9.090 onderdelen in je opneemt. Met dit werkende model kun je het anker omhoog en omlaag brengen en de propellers laten draaien om de motoren te laten draaien. Dit is de grootste Lego-set die ooit door het bedrijf is samengesteld en als je het geheel in minder dan 48 uur in elkaar zet, ben je de (erg vermoeide) koning van de wereld. Momenteel beschikbaar voor pre-order op de Lego-site voor maar liefst $ 629,99.

Lego Titanic

Prijs: $ 629

Koop nu

Appartement ‘Seinfeld’

Seinfeld-LEGO appartement detail

Seinfeld-LEGO appartement detail

Beschreven als met de Top 10 “Seinfeld” paaseieren, bevat dit nieuwe stuk van meer dan 1300 op 1 augustus alles van een marmeren rogge en een Festivus-paal tot een “Prognosis Negative” VHS-tape. Alle vier de grappige New Yorkers plus buurman Newman komen ook voor in minifiguurvorm. (Helaas zit de Jerry-minifiguur NIET in een gezwollen shirt en houdt hij ook geen zwart-wit koekje vast.) Het hoofdgebouw is Jerry’s appartement (compleet met Superman-stickers voor de koelkast en studioverlichting om het ontbreken van een vierde muur te verklaren), maar er is ook een veel kleiner secundair stuk om samen te stellen voor de stand-upsegmenten van het titulaire personage.

KOOP NU:

Prijs: $ 79,99

Koop nu

Appartement ‘Vrienden’

Vrienden

Met dank aan Lego

Als je het zat bent geworden om klassieke scènes uit “Friends” in Central Perk na te spelen, kun je nu uitbreiden naar alle capriolen die plaatsvonden in het appartement van Joey en Chandler, evenals in het appartement van Monica en Rachel dat nu Monica en Chandler is geworden. Met bijna 2.050 stuks bevat de set voor tweepersoonskamers alles, van Monica’s geheime rommelige kast tot de Barcaloungers. Vergelijkbaar met de Central Perk-set die eraan voorafging, worden deze appartementen behandeld alsof ze worden gebouwd op een Hollywood-soundstage, ingelijst in steigers en studioverlichting voor al je uiteindelijke stop-motion TikTok-videobehoeften. Alle zes titulaire vrienden zijn vertegenwoordigd in nieuwe minifiguurvorm, en deze keer – oh mijn God! — Janice is ook inbegrepen.

‘Vrienden’

Prijs: $ 59,99

Koop nu

Oneindige handschoen

Marvel Infinity-handschoen

Marvel Infinity-handschoen

Bouw het krachtigste object in het universum. Marvel heeft zojuist deze Lego-reproductie van de Infinity Gauntlet laten vallen, compleet met Infinity Gems. Maak het knappen na of gebruik je handschoen om gerechtigheid en vrede in de wereld te herstellen, het is helemaal aan jou. Slechts 590 stukjes, zelfs de jongste van Groots zou deze gouden handschoen moeten kunnen reconstrueren. Aarzel niet om de trekker over te halen voor deze aankoop, want deze is al uitverkocht op Amazon.

Oneindige handschoen

Prijs: $ 69,99

Koop nu

Venijn

Gif LEGO

Gif LEGO

We wisten niet dat dit soort Lego-kunst bestond, totdat we de rode Venom-tong zagen veranderen in Lego-blokken in dit op stripboeken geïnspireerde Venom-hoofd. Deze buste van het Marvel symbiont-personage bevindt zich op de grens van goed en kwaad, net zoals zijn filmversie van de film met Tom Hardy als menselijke verslaggever Eddie Brock overdag, en ‘s nachts naar vlees hunkerende buitenaardse parasiet Venom. (of wanneer Venom honger heeft, wat technisch gezien de tijd is). Het 565 stuk is perfect voor elke schoorsteenmantel of nachtkastje omdat het zonder twijfel kunst is.

Gif hoofd

Prijs: $ 59,99

Koop nu

Dagelijkse bugel

Beste Lego-kits 2021

Beste Lego-kits 2021

Vier je liefde voor alles wat met Spider-Man te maken heeft door chaos en waanzin rechtstreeks naar de werkplek van Peter Parker te brengen. Deze Marvel Lego-set bouwt het iconische Daily Bugle-gebouw, de thuisbasis van het beste papier van New York City. Deze enorme build wordt geleverd met 25 minifigs, waaronder de Green Goblin, Black Cat, Spider-Gwen, Venom en (natuurlijk) J. Jonah Jameson. Met 3.770 stukjes en gevechtsklare Legostenen is er geen stripboekscène die je niet kunt naspelen.

Dagelijkse bugel

Prijs: $ 299

Koop nu

Uitstekende Mickey en Minnie

Mickey Mouse Minnie Mouse LEGO

Mickey Mouse Minnie Mouse LEGO

Disney-figuren zijn niet alleen voor kinderen en niets bewijst dat beter dan Lego’s bouwbare Mickey- en Minnie-beelden. Ze zijn 45 cm lang en verstelbaar, met Mickey die een zeepkistgitaar vasthoudt en Minnie die een boeket bloemen vasthoudt. (Extra onderdelen van de set zijn een ouderwetse filmcamera op een statief en een klein fotoalbum). Ze zijn bedoeld voor bouwers van 18 jaar en ouder en zijn ontworpen als decoratieve toevoegingen aan iemands huis of werkruimte, tot en met de klassieke filmcelbasis waarop ze staan. Maar dat wil niet zeggen dat er ook geen plezier met hen te beleven valt.

Mickey Mouse en Minnie Mouse

Prijs: $ 179,95

Koop nu

Colosseum

Lego van het Colosseum

Met dank aan Lego

Met een verkoopprijs van bijna $ 550 en een oplage van iets meer dan 9.000 stuks, is de recreatie van het historische Colosseum in Rome misschien wel een van de meest extravagante in massa geproduceerde Lego-sets die momenteel op de markt zijn. Het is ook letterlijk de grootste en waarschijnlijk een van de meest methodische om samen te stellen, aangezien de meeste stukken dezelfde kleur hebben en in een ovaal patroon moeten worden gerangschikt dat behoorlijk hypnotiserend is. Details zoals bogen, paden en olijfbomen zullen zich verder lenen voor de authenticiteit van de verzamelaarsversie van het echte amfitheater.

Colosseum

Prijs: $ 549,99

Koop nu

Disney kasteel

Disney Kasteel LEGO

Disney Kasteel LEGO

Als je een weekend te doden hebt (misschien regent het, misschien wacht je nog steeds op je laatste quarantaine voordat je volledig gevaccineerd bent), is de Disney-kasteelset misschien nog leuker om in elkaar te zetten dan om mee te spelen. Met meer dan 4.000 onderdelen, waaronder minifiguren van ieders favorieten Mickey en Minnie Mouse, is de constructie deels architectonisch en deels perfect Disney-detail. De achterkant van het kasteel beschikt over individueel ingerichte themakamers voor klassieke eigendommen, van ‘Sneeuwwitje en de zeven dwergen’ tot ‘Aladdin’.

Assepoesters kasteel

Prijs: $ 349,99

Koop nu

Nintendo Entertainment-systeem

LEGONintendo

LEGONintendo

Wie heeft er een echte gameconsole nodig als je er een kunt bouwen van Lego! Cobble je eigen Nintendo Entertainment System uit de Kit van 2.646 stuks en begin dan op je eigen kleine tv. Op tijd vastgelegd (en op je Lego-scherm) is ‘s werelds beste videogame uit “Super Mario Bros.”

Nintendo Lego-set

Prijs: $ 229,99

Koop nu

Sesamstraat pakket

Sesamstraat legoset

Sesamstraat legoset

Lego stelt voor dat deze set wordt gebouwd door iemand ouder dan 18 jaar, maar in werkelijkheid is het leuk voor het hele gezin. De jongste leden, die misschien nog vaak naar de show kijken, zullen het geweldig vinden om de kleurrijke brownstone en Hooper’s kruidenierswinkel op een nieuwe manier in hun eigen huis te zien komen, terwijl de oudere leden een gevoel van nostalgie krijgen bij het bouwen van Bert en Ernie’s appartement en De vuilnishoek van Oscar de Mopperkont en zelfs duiven op het dak zetten. Eerlijke waarschuwing: misschien merk je dat je afwisselt tussen het zingen van “Rubber Duckie” en het tellen van de verschillende stukken terwijl je ze uit de tas gooit terwijl je hieraan werkt. (“Een – een Big Bird minifig, ah ha ha!”)

Sesamstraat 123

Prijs: $ 119,99

Koop nu

Kasteel Zweinstein

Harry Potter Zweinstein LEGO

Harry Potter Zweinstein LEGO

Creëer de magie van “Harry Potter” door je eigen Hogwarts-school te bouwen. De 6.020-delige set wordt geleverd met allerlei magische eigenaardigheden, waaronder 27 microfiguren uit de boeken en films, de Beukwilg, Hagrid’s Hut en nog veel meer. Koop het voor de feestdagen, zodat het je “feestelijke” decoratie kan zijn (en dan heb je een goed excuus om het maandenlang te laten staan!)

Kasteel Zweinstein

Prijs: $ 399

Koop nu

Beste van de variëteit

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Variety. Voor het laatste nieuws, volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.