Lifestyle news

De beste Amazon-deals dit Memorial Day-weekend 2023

Written by user

Laptop, messen, oordopjes, stofzuiger

Bekijk Amazon’s enorme daling van Memorial Day-weekenddeals voor elektronica, keuken, huis en meer! (Foto: Amazon)

Klaar voor het begin van de zomer? Amazon is! Het is echt gedaald gek bonanza van kortingen met veel van de beste Memorial Day-weekenddeals die er zijn. Er zijn hoogwaardige tv’s en technologie, keuken- en huisbehoeften, stijl- en schoonheidsfavorieten … allemaal met megakorting. We weten hoe druk je het de komende drie dagen zult hebben met zonnen, grillen, zwemmen, spelen, feesten, wandelen en gewoon chillen. op de e-tail-megasite, van benodigdheden voor entertainment tot benodigdheden voor buitenshuis. Gebruik het als je eigen op maat gemaakte boodschappenlijstje en begin je zomer met een plons – en wat zoete, zoete besparingen!

75% korting of meer

Raemao massagepistool

Raemao, Raemao, waarom ben je, Raemao? Hier, klaar om je pijn en pijn in de vergetelheid te kneden, wrijven en pulseren! (Foto: Amazon)

De Raemao Massage Gun is een absolute krachtpatser en levert 10 snelheden met 15 vervangbare koppen, zodat je die zeurende pijn precies kunt aanpakken. Het is geweldig voor spierstijfheid en -pijn na de training, en het helpt bij de bloedsomloop. Beste deel? Het is een belachelijke 75% korting.

“Ik ben een massagetherapeut en dit ding is een redder in nood”, zei een professionele pijnmanager. “Toen ik het in de uitverkoop zag, wist ik dat ik het moest hebben en, jongen, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!”

$ 50 $ 200 bij Amazon

 • Inse draadloze stofzuiger

 • Sgin 15,6-inch Windows 11-laptop

 • Suuson telefoonhouder voor in de auto

50% korting of meer

Lenovo-laptop

Verwelkom een ​​gloednieuwe IdeaPad op je pad! (Foto: Amazon)

Heb je een nieuwe pc nodig, of misschien gewoon een doordeweekse tweede eenheid? De ultradunne, ultrasnelle IdeaPad 3 is nu megasale – en het is een deal voor alle leeftijden met $ 537 korting! Het brengt de kracht van 8 GB RAM met hoge bandbreedte om moeiteloos meerdere applicaties tegelijk uit te voeren en gegevens razendsnel over te dragen. Bovendien heeft het Windows 11 Home OS ingebouwd. Een pc noemde het een “ongelooflijke waarde voor de prijs”. Voor bijna 60% korting moeten we het eens zijn.

$ 422 $ 959 bij Lenovo

 • Cuisinart Advantage Color Collection 12-delige messenset

 • Henckels Statement vlijmscherpe 15-delige messenset

 • Sgin 15,6-inch Windows 11-laptop

 • DMoose Fitness Kuitbrancard en Voetbrancard

Hoofdtelefoons en oordopjes

Apple AirPods

Het leven is te kort om ondermaatse muziek, podcasts en audioboeken te doorstaan. Kijk naar de pods! (Foto: Amazon)

De oordopjes die geen introductie behoeven: de Apple AirPods. Hun stabiele draadloze verbinding met lage latentie levert ongelooflijk geluid, terwijl de oplaadcassette ervoor zorgt dat je onderweg meer dan 24 uur luistertijd hebt als je volledig bent opgeladen. Ze zijn ook waterdicht en zweetbestendig, dus maak je geen zorgen als je in de regen terechtkomt of draag ze niet tijdens een bijzonder intense sportschoolsessie. En de prijs is onverslaanbaar – voor $ 30 korting krijg je een oor voor een nummer.

$ 99 $ 129 bij Amazon

 • Sony draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Tabletten en technologie

Sgin-laptop

Bijna $ 1.000 korting? Nou, dat is gewoon geweldig! (Foto: Amazon)

De ongelooflijke Sgin-laptop heeft zoveel te bieden: een Full HD IPS-scherm met rijke kleuren en een lange batterijduur (tot acht uur opladen!), zodat u de hele dag kunt werken of ontspannen. Het beste van alles is dat deze pc een laag stroomverbruik en geruisloze warmteafvoer heeft, wat betekent dat je computer nooit zal klinken alsof hij op het punt staat de stratosfeer in te vliegen, zelfs niet als je meerdere apps tegelijk gebruikt. De kicker? Het is cool $ 999 uit!

“Stil, strak en efficiënt”, schreef een erudiete liefhebber. “De integratie van Android met Windows verliep naadloos. Alle apps en programma’s werden prachtig en zonder gedoe of corruptie overgedragen. Eenvoudig in te stellen. Kon meteen aan de slag. Geweldig slank uiterlijk en prettig toetsenbordgevoel. Pittige prestaties, goede graphics en zeer goed levensduur van de batterij. Al met al een zeer goede waarde voor een thuislaptop.”

$ 335 $ 1.334 bij Amazon

 • Lenovo 2022 nieuwste IdeaPad 3-laptop

Aanbiedingen van $ 25 en minder

Cuisinart-messen

Het is een wilde deal, hoe je het ook dobbelt. (Foto: Amazon)

Laat je niet misleiden door hoe schattig deze regenboog Cuisinart-set is – het zijn beesten op de snijplank. Inbegrepen vind je een 8-inch koksmes, een 8-inch snijmes, een 8-inch gekarteld broodmes, een 7-inch santokumes, een 6,5-inch mes en een 3,5-inch schilmes, elk van ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal dat je scherp en veilig kunt houden in de bijpassende schede.

“Waar zijn deze mijn hele leven geweest?” zei een snel denkende shopper. “Ik moet toegeven dat dit een bijna impulsaankoop was, aangezien ik ze al een tijdje op mijn boodschappenlijstje had gestalkt en toen de prijs daalde, dacht ik ‘waarom niet?’ hoewel ik een la vol messen heb. Ik zou elk ander mes dat ik bezit… in een oogwenk schenken als mijn man niet zou klagen. Dit is een genot.’

$ 25 $ 65 bij Amazon

 • Sealegend 2-delige droger-ontluchtingsreinigingsset

Tv’s

Brand-tv

Met handige toegang tot de homepage tot Netflix, Hulu, Prime Video en meer, wordt deze televisie misschien wel je nieuwe beste vriend. (Foto: Amazon)

Als je al dol bent op de Fire TV Stick en/of Alexa in elke kamer hebt aangesloten, kun je met deze set van beide profiteren. Het beschikt over 4K Ultra HD, wat betekent dat u vier keer zoveel pixels krijgt als een gemiddeld 1080p Full HD-scherm, waardoor de helderheid, helderheid en de diepte en reikwijdte van kleuren toenemen. En vergeet eindeloos scrollen door streamingmenu’s: vraag Alexa gewoon om je favoriete programma op te halen en het verschijnt op je scherm, pronto.

“Uitstekend!” zei een recensent. “Ik schrok toen ik de tv aanzette. De 4K is zo meeslepend en briljant. De kleuren zijn rijk. Het beeld is alsof je het live bekijkt, of zelfs beter dan in het echte leven.”

$ 310 $ 450 bij Amazon

 • LG C2-serie 42-inch klasse OLED Evo AI-aangedreven smart-tv

 • Toshiba 32-inch klasse V35-serie LED HD Smart Fire TV

 • Vizio 40-inch D-serie Full HD 1080p Smart TV

 • Insignia 50-inch klasse F30-serie LED 4K UHD Smart Fire TV

Auto

Meguiars Carwash

Krijg dat gevoel van “vers uit de wasstraat” voor een fractie van de prijs. (Foto: Amazon)

Een van de minder aangekondigde geneugten van de zomer? Je rit inzepen en afspoelen onder een zonnige wolkenloze hemel! Welnu, dat tijdverdrijf staat op het punt nog meer voldoening te krijgen: deze wasbeurt is hard voor vuil en vlekken, maar zacht voor verf en wasbescherming. De niet-strepende formule laat een sprankelende finish achter en verwijdert effectief verontreinigingen voordat ze zich hechten aan de lak van uw auto. Het is ook super schuimend.

“Laat mijn auto dagenlang glimmen!” deelde een gelukkige automobilist.

$ 4 $ 14 bij Amazon

 • iOttie Easy One Touch 5 ontluchter en inbouwcombinatie

 • VacLife bandenpomp draagbare luchtcompressor

Stofzuigers

Inse stofzuigers

Voor meer dan $ 400 korting wil je er bijna een in elke kamer. Bijna. (Foto: Amazon)

Deze ongelooflijke draadloze Inse-stofzuiger heeft een verbeterde motor met supersterke zuigkracht, wat betekent dat hij snel werk kan maken van alle nare dingen – zoals haren van huisdieren, stof en vuil – die tussen je vloerplanken en in je tapijt blijven hangen. En omdat hij draadloos is en kan worden omgezet in een handheld, kun je hem vrijwel overal gebruiken: bedden, gordijnen, trappen, de bank.

“Ik heb deze stofzuiger een paar maanden geleden gekocht omdat de deal veel te mooi was om te laten liggen voor een draadloze stofzuiger”, meldde een ontzagwekkende Amazon-iaan. “Het apparaat laadt heel snel op en werkt uitstekend voor hardhouten vloeren. Het is licht van gewicht en de verschillende opzetborstels zijn super handig en handig voor mijn kleine appartement.”

$ 100 $ 500 bij Amazon

 • ThisWorx Auto Stofzuiger

 • Whall draadloze stofzuiger

 • Roborock Q5 robotstofzuiger

 • Orfeld draadloze stofzuiger

Keuken

Henckels messen

De meest eigenwijze steak, opzwellende tomaat en keiharde rutabaga maken geen schijn van kans tegen deze, de gouden standaard onder de messen. (Foto: Amazon)

Zowel professionals als thuiskoks houden van Henckels messen. Deze 15-delige set bevat de perfecte messen voor het in blokjes snijden, hakken, snijden en fileren van elk recept, plus een houten opbergblok om ze allemaal in op te bergen. Elk “precisie gestempeld, gesatineerd” mes is vlijmscherp, dus je zult korte metten maken met zowat elke proteïne of groente die op je pad komt. De vriendelijkste snit van allemaal? Zij zijn $ 280 uit!

“Deze set overtrof mijn verwachtingen. De messen zijn ijzersterk en de kwaliteit is verbluffend”, schreef een extatische thuiskok.

$ 230 $ 510 bij Amazon

 • Cuisinart Advantage Color Collection 12-delige messenset

 • Oxo Good Grips Pro koekenpan koekenpan 10″.

 • Nespresso Vertuo Next Deluxe koffie- en espressomachine

Thuis

LuxClub lakenset

Rust uit, wetende dat je een bundel hebt gespaard. (Foto: Amazon)

We verklappen je een geheim: bamboe is de betaalbare (en veel duurzamere) manier om je favoriete lakens van hotelkwaliteit naar je boudoir te brengen. Bamboevezels zijn zijdezachter dan katoen (zie figuur!) en omdat ze langer zijn dan katoenvezels, heb je er minder van nodig. Zij zijn de sterren van deze LuxClub-set – die wordt geleverd met platte en hoeslakens en vier kussenslopen. Verkrijgbaar in een duizelingwekkende reeks kleuren.

“Heerlijk zacht”, schreef een recensent. “Zachtste lakens die ik ooit heb gehad.”

$ 33 $ 57 bij Amazon

 • Sky Solutions Antivermoeidheidsmat

 • Caravan Canopy Sports Infinity Zero Gravity-stoel (2 stuks)

 • Wise Owl Outfitters Hangmat voor op de camping

Schoonheid en welzijn

XSoul ontharingsapparaat en zonnebril

Omdat niemand er behaard uit wil zien in zwemkleding. (Foto: Amazon)

Het XSoul At-Home IPL-ontharingsapparaat maakt gebruik van professionele “intense pulsed light”-technologie om ongewenst haar weg te zappen en de vervelende cyclus van hergroei te doorbreken. Je kunt het overal op je lichaam gebruiken – armen, benen, oksels, bikinilijn. Schakel tussen vijf krachtintensiteiten (begin op niveau één en werk je een weg omhoog) om die perfect gladde huid te krijgen die je zoekt. Uw portemonnee zal er ook dol op zijn: laserontharing kan u duizenden opleveren, en dit levert u 999.999 zaps op voor slechts een fractie van de prijs.

Een tevreden klant noemde dit hulpmiddel “een geschenk uit de hemel”, en voegde eraan toe: “Ik heb het tot nu toe slechts drie keer gebruikt en heb geen groei op mijn benen en een beetje groei op mijn oksels en bikinilijn. … Eerlijk gezegd, er is al voor betaald zichzelf na slechts drie keer gebruiken.”

$ 60 $ 200 bij Amazon

 • Aquasonic Black Series Ultra Whitening Tandenborstel

 • Nature Well Clinical Retinol Advanced Moisture Cream

 • Truremedy Naturals Remedy Zeep Tea Tree Oil Antibacteriële Body Wash

Stijl

slanke zwarte portemonnee

RIFD-bescherming betekent dat u niet wordt beroofd, voor een absoluut koopje. (Foto: Amazon)

Laat u niet misleiden door het lage profiel van deze superdunne portemonnee – u kunt er tot wel 16 kaarten plus geld, bonnen en meer in de twee zakken met ritssluiting. En oh ja: dit kleine wonder van Travelambo is verkrijgbaar in maar liefst 29 kleuren, dus je kunt het matchen met elke handtas (of zelfs outfit, gezien de bodemprijs). Het beste van alles is dat het RFID-blokkerend is, zodat u al uw benodigdheden met absoluut vertrouwen kunt meenemen.

“Dit was precies wat ik zocht”, deelde een vijfsterrenrecensent. “Ik heb altijd het gevoel dat mijn portemonnee te omvangrijk en te dik is om gewoon mee te nemen als ik niet mijn hele portemonnee wil, maar ook al mijn kaarten bij de hand wil hebben. Dit is de perfecte portemonnee. Er passen al mijn kaarten in, contant geld, wisselgeld. ALLES.”

$ 12,74 $ 14,99 bij Amazon

 • Anrabess casual zomerse effen maxi-jurk

Als je Amazon Prime hebt, krijg je natuurlijk gratis verzending. nog niet een lid? Geen probleem. U kunt zich hier aanmelden voor uw gratis proefperiode van 30 dagen. (En trouwens, degenen zonder Prime krijgen nog steeds gratis verzending bij bestellingen van $ 25 of meer.)

De hierboven geciteerde beoordelingen geven de meest recente versies weer op het moment van publicatie.

Hier is alles wat u moet weten Memorial Day-uitverkoop, plus de beste deals op internet — up-to-date gehouden door ons team van winkelredacteuren. Bekijk al onze Memorial Day-verkoopdekking op Yahoo, Engadget en In The Know hier.

Oorspronkelijk gepubliceerd

About the author

user